Mea Hoʻolako Acoustics ma KinaLOHEʻO MĀKOUKA OI

Akupanel Wooden Slats Acoustic Panel

Hiki ke hoʻololi maʻalahi nā papa acoustic acoustic panels no nā paia a me nā kaupaku i nā wahi o kēia wā.Hana ʻia mai nā ʻāpana lāʻau i kau ʻia ma luna o kahi (polyester acoustic panel) acoustic feel backing, ua kūkulu ʻia kēia mau panela acoustic e mau loa.Maʻalahi lākou e hoʻokomo iā ʻoe iho, e hoʻomaikaʻi koke i kou lumi moe, lumi noho, a i ʻole ke keʻena i loko o kahi wahi hou.

Akupanel Wooden Slats Acoustic Panel (1)

ʻO akupanel lāʻau papa acoustic panels ka mea kumu i waho o ka pahu acoustic slat lāʻau pā panel solution.

ʻO ka Aupanel slat acoustic panels he mea kupanaha, maʻalahi e hoʻokomo i ka paia lāʻau hoʻohiwahiwa a me ka panel kaupaku e kaena ana i ka hoʻoheheʻe kani ʻana o ka papa A.Hoʻohālikelike ʻia ke ʻano o kēia wā ma nā ʻano āpau - streamlined, nā hiʻohiʻona hou me ka pōmaikaʻi hou o ka insulation acoustic.

Akupanel-Wooden-Slats-Acoustic-Panel-(2)_01

ʻEleʻele lāʻau veneer

Akupanel-Wooden-Slats-Acoustic-Panel-(2)_02

Laau hina hina

Akupanel-Wooden-Slats-Acoustic-Panel-(2)_03

ʻEleʻele HPL veneer

Akupanel-Wooden-Slats-Acoustic-Panel-(2)_04

Laau Walnut veneer

Akupanel-Wooden-Slats-Acoustic-Panel-(2)_05

ʻOka lāʻau veneer

Kūpono no ka nohona a me ka ʻoihanas.

Aupanellāʻau woodupppapaʻaleo kaniHe kūpono nā panela no ka hoʻohana ʻana i ka hale a me ka ʻoihana, mai nā papahana hoʻolālā hale i ka hoʻoponopono hale ʻaina a hiki i ka hoʻomohala nui ʻana o ka hōkele.ʻO kapā kauāHāʻawi nā panels ʻaʻole wale i kahi hopena uhi uhi ʻike maka,akā, lawe pū mai i ka pono hou o nā ʻano hoʻoheheʻe acoustic i kekahi papahanas.

Nā ʻāpana panel

He 2400mm x 600mm kēlā me kēia panela a ua hana ʻia mai 11mm hohonu a me 27mm ākea lamela, me ka mamao o 13mm ma waena o kēlā me kēia.A laila kau ʻia kēia mau papa ma kahi kumu o 9mm mānoanoa acoustic feel.He 22mm ka mānoanoa o ka panel, me nā ʻāpana a me ka manaʻo.

Palapala noi.

Inā makemake ʻoe e hoʻokō i ke kani ʻana o ka papa A, e hoʻokomo i nā panela me nā pahu.Eia nō naʻe, inā makemake ʻoe e loaʻa iā lākou no nā mea hoʻonaninani ʻoiai e hāʻawi mau ana i kahi hoʻoheheʻe acoustic, e wili pololei i nā panela i ka paia ma o ke kākoʻo acoustic.

Akupanel Wooden Slats Acoustic Panel (3)
Akupanel Wooden Slats Acoustic Panel (4)

E hana pū me mākou.

ʻO ʻoe he mea hoʻolālā, mea hoʻolālā i loko a mea kikoʻī papahana paha?Inā makemake ʻoe i nā laʻana piha a i ʻole kahi ʻōlelo kikoʻī no kāu papahana, e ʻoluʻolu e kelepona me mākou.


Ka manawa hoʻouna: Oct-12-2022